Pastasalade met kip, druiven en mosterdkaas
bereiding
-
1
Kook de pasta beetgaar en giet hem af. Meng de pasta met een scheutje olijfolie en laat hem afkoelen.
-
2
Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 2 cm. Bak de kipblokjes in olijfolie gaar en licht goudbruin. Kruid ze met kippenkruiden. Laat de kip afkoelen.
-
3
Haal met een dunschiller fijne plakjes van de kaas. Spoel de selder en snij hem in fijne plakjes met de blaadjes. Spoel en halveer de druiven. Hak de peterselie grof.
-
4
Maak de dressing. Rasp 2 koffielepels citroenschil. Pers 2 eetlepels citroensap. Meng ze met de rest van de ingrediënten.
-
5
Meng de dressing, de selder, de druiven, de peterselie, de kipblokjes en de kaas onder de pasta. Serveer de salade meteen of bewaar ze op een koele plek voor later.