Recept

Crispy aardappelschillen met limoenmayo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook van aardappelschillen kun je nog iets lekkers maken! Bak ze lekker krokant en verras je gasten met een heerlijk hapje! Eventueel kun je de schillen voor het bakken nog bestrooien met geraspte parmezaan. Voor extra pit kun je ze kruiden met cayennepeper of chilipoeder. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelschillen nog eens goed en dep ze droog met een schone keukenhanddoek.

  2. 2

    Meng de schillen in een kom met de olie, het knoflookpoeder, het paprikapoeder, peper en zout. Verwarm de airfryer indien nodig voor op 180°C.

  3. 3

    Bak de aardappelschillen in de airfryer in ongeveer 7 minuten goudbruin en krokant. Schud ze halverwege even om voor een gelijkmatige garing.

  4. 4

    Maak intussen de saus. Meng alle ingrediënten in een kommetje en breng de saus op smaak met een snuifje zout.

  5. 5

    Serveer de crispy aardappelschillen warm met de limoenmayonaise als dip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crispy aardappelschillen met limoenmayo

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!