Recept

Groene voorjaarsgroenten met zure room en amandel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Seizoenstopper van Libelle Lekker-chef Jolien.

bereiding
  1. 1

    Snij de houtachtige uiteinden van de asperges. Zet een pan op hoog vuur, doe er olijfolie in en bak de asperges. Doe er na een paar minuten de peultjes bij. Kruid de groenten met peper en zout en bak ze beetgaar.

  2. 2

    Smeer de zure room op een bord. Schik de beetgare groenten erop.

  3. 3

    Bak de amandelen en de kappertjes goudbruin in het klontje boter.

  4. 4

    Verdeel de kappertjes en amandelen over de groenten. Werk de groenten af met de kervel en serveer ze met de platbroodjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groene voorjaarsgroenten met zure room en amandel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!