Recept

Eton mess met limoenyoghurt en aardbeien

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Seizoenstopper van Libelle Lekker-chef Manon: “Dit is mijn snelle versie van een klassieke Eton mess met frisse ­limoen­­yoghurt en kant-en-klare meringue. Simpelweg omdat je bij stralend weer niet echt zin hebt om uren in de keuken te staan”

bereiding
  1. 1

    Maak de limoenyoghurt. Meng de Griekse yoghurt met 2/3 van de geraspte limoenschil, het -limoensap en de honing.

  2. 2

    Spoel en droog de aardbeien. Snij ze in partjes. Verbrokkel de meringues in de glaasjes, lepel er wat limoenyoghurt en partjes aardbei bij en werk zo verder in laagjes. Werk de glaasjes af met de rest van de geraspte limoenschil en de takjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Eton mess met limoenyoghurt en aardbeien

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!