Recept

Konijntjesomelet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slapende konijntjes onder een omeletdekentje. 

bereiding
  1. 1

    Toast het brood lichtjes – dit vergemak­kelijkt het snijden. Zet een groot glas omgekeerd op het brood en snij met een mes rond de omtrek het hoofd van de grote paashaas uit. Herhaal met een kleiner glas voor het kleine hoofdje. Snij op die manier ook 4 ronde pootjes uit, bijvoorbeeld met een dopje, en snij ook de oren uit.

  2. 2

    Meng de eieren in een grote mengkom en meng er een scheutje melk door om het luchtiger te maken. Kruid het eimengsel met peper en zout. Bak een dunne omelet.

  3. 3

    Pons of knip ondertussen de snoetjes uit het norivel en geef de paashaasjes een gezichtje. Snij de radijs in schijfjes.

  4. 4

    Drapeer de omelet als een dekentje over de haasjes. Werk ze af met her en der enkele schijfjes ­radijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Konijntjesomelet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!