Recept

Tramezzini met vitello tonnato en appelkappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere authentieke Italiaanse boterhammen!

Ook lekker: de echte vitello tonnato wordt gemaakt met kalfsgebraad, maar je kunt ook kiezen voor dunne plakjes varkensgebraad.

bereiding
  1. 1

    Laat de tonijn uitlekken. Mix de tonijn met de mayonaise en de ansjovisfilets tot een smeuïge saus. Kruid ze met peper.

  2. 2

    Laat de appelkappertjes uitlekken en halveer ze.

  3. 3

    Beleg 4 boterhammen met de sneetjes kalfs-gebraad en kruid ze met peper en zout. Lepel er de vitello tonnato-saus over en verdeel er de appelkappertjes over. Sluit de boterhammen en snij ze telkens in 2 tot mooie tramezzini.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tramezzini met vitello tonnato en appelkappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!