Recept

Tuna melt-wrap met oude kaas en spinazie met mango-waldorfslaatje

 • Duur:
 • Budget:
 • Moeilijkheid:

Wrap met een verrassend slaatje.

Natalie tipt!

“Ook lekker met groentewraps! In de meeste supermarkten vind je er met wortel, paprika en rode biet. Groentewraps bevatten meer groenten en zijn voedzaam, maar vergis je niet in het aantal calorieën. Je kunt nog een eetlepel kappertjes onder de tonijn mengen, maar dan wordt het wel iets minder kidsproof.”

bereiding
 1. 1

  Maak het slaatje. Laat de ananas uitlekken, vang het sap op en snij de ananas in blokjes. Schil de mango en snij hem in plakjes. Maak de wittekool schoon en snij ze fijn in een blender. Snipper de 2 soorten peterselie fijn. Meng de wittekool met de ananas, de blad- en de krulpeterselie, de mayonaise en de Griekse yoghurt. Voeg naar smaak een beetje van het ananassap toe. Kruid de salade met peper en zout en zet ze koel weg.

 2. 2

  Laat de tonijn uitlekken. Pel de rode ui en snipper hem heel fijn. Spoel de spinazie en snipper ze fijn. Meng de spinazie met de rode ui, de tonijn en de geraspte oude kaas. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.

 3. 3

  Verdeel het tonijnmengsel over de wraps. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Verhit olijfolie in een grillpan (of paninitoestel) en gril de wraps 5 minuten. Draai ze halverwege om.

 4. 4

  Werk de salade af met de plakjes mango. Serveer de tuna melt-wraps met de salade en de extra spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tuna melt-wrap met oude kaas en spinazie met mango-waldorfslaatje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!