Recept

Cheesecakeglaasjes met mango en passievrucht

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip: meringuesnoepjes kun je kant-en-klaar kopen in de bakkerij-afdeling van de supermarkt.

bereiding
  1. 1

    Week de gelatineblaadjes 10 minuten in koud water. Meng de eidooier met de suiker en spatel ze door de roomkaas. Klop de room in een andere kom stijf.

  2. 2

    Warm 2 eetlepels citroensap op. Knijp de gelatineblaadjes goed uit, los ze op in het warme citroensap en roer goed los. Laat het mengsel wat afkoelen en roer het door het kaasmengsel. Spatel er dan de stijfgeklopte room door en schep het in een spuitzak.

  3. 3

    Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakjes. Verkruimel de meringues op de bodem van de glaasjes. Lepel er de helft van een passievrucht over. Spuit er wat van de cheesecakemousse op en leg er de plakjes mango op. Leg er de andere helft van de passievrucht bij en zet de glaasjes 1.30 uur in de koelkast.

  4. 4

    Werk de glaasjes voor het serveren af met een blaadje munt, de geraspte citroenschil en de poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cheesecakeglaasjes met mango en passievrucht

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!