Recept

Cheesecake­brownies

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie tipt! 

“Laat de brownies afkoelen tot kamertemperatuur, maar bewaar ze nadien wel in de koelkast, anders zal de roomkaas zuur worden.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Smelt de boter samen met de chocolade en het snuifje zeezout. Klop de eieren en de extra dooier met de suiker tot een luchtige ruban en schenk er de gesmolten chocolade bij.

  2. 2

    Voeg de bloem, het cacao-poeder en het bakpoeder toe. Stort 3/4 van het browniebeslag in een met bakpapier beklede vierkante bakvorm van 25 cm.

  3. 3

    Klop de roomkaas los met het ei en de suiker. Stort het mengsel op het browniebeslag en strijk het glad met de bolle kant van een lepel. Lepel de rest van het browniebeslag in hoopjes op de roomkaas. Bak de brownie 30 minuten in de oven. Laat hem afkoelen op een rooster. Werk de brownie af met het extra cacaopoeder en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cheesecake­brownies

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!