Pastasalade met kip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse salade die het prima doet bij een zomerse picknick

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water.

    Laat afkoelen.

    Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

    Snij de lente-ui in ringen.

    Snij de kipfilet in reepjes.

  2. 2

    Bak de kipfilet goudbruin in wat olie.

    Kruid ze met peper en zout.

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  3. 3

    Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn.

    Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen.

  4. 4

    Schep de kip, de tomatenblokjes, de lente-ui en de marinade voorzichtig door de pasta.

    Werk af met pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water.

    Laat afkoelen.

    Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

    Snij de lente-ui in ringen.

    Snij de kipfilet in reepjes.

  2. 2

    Bak de kipfilet goudbruin in wat olie.

    Kruid ze met peper en zout.

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  3. 3

    Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn.

    Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen.

  4. 4

    Schep de kip, de tomatenblokjes, de lente-ui en de marinade voorzichtig door de pasta.

    Werk af met pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.