Recept

Pastasalade met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Frisse salade die het prima doet bij een zomerse picknick

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water.

    Laat afkoelen.

    Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

    Snij de lente-ui in ringen.

    Snij de kipfilet in reepjes.

  2. 2

    Bak de kipfilet goudbruin in wat olie.

    Kruid ze met peper en zout.

    Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  3. 3

    Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn.

    Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen.

  4. 4

    Schep de kip, de tomatenblokjes, de lente-ui en de marinade voorzichtig door de pasta.

    Werk af met pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!