Recept

Groene omelet gevuld met limoenricotta en preischeutjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bak deze omelet à la Pascale Naessens meteen nadat je er de spinazie en munt onder gemixt hebt, anders gaat het eimengsel bruin kleuren.

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van 1 limoen en meng de schil onder de ricotta. Kruid de ricotta met peper en zout. Snij de andere limoen in partjes.

  2. 2

    Mix de helft van de spinazie en alle muntblaadjes samen met de eieren fijn in de blender of mixer. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Bak in een scheutje olijfolie 2 omeletten van het mengsel. Vul ze met de ricotta en de rest van de spinazie en werk ze af met de preischeuten en nog een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groene omelet gevuld met limoenricotta en preischeutjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!