Recept

Wrapcroque met omelet, spek en kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze originele croque is de perfecte lunch en maak je in 20 minuten.

bereiding
  1. 1

    Start met de salade. Snij zowel de lente-uitjes voor de wrap als voor de salade in fijne ringen, maar leg die voor de wrap apart. Spoel de bonen en laat ze uitlekken in een vergiet. Maak de tomaten schoon, verwijder de zaden en snij het vruchtvlees in blokjes. Snipper de chilipeper, zonder de zaadjes. Meng de tomatenblokjes met de zwarte bonen, de lente-ui en de chilipeper. Breng op smaak met zout, peper, olijfolie en azijn.

  2. 2

    Bak het spek krokant in een pan en laat het uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Klop 2 eieren los. Verwarm een beetje boter in een grote koekenpan en giet er de eieren in. Laat de eieren stollen op een middelmatig vuur. Strooi er, als de bovenkant bijna gestold is, de geraspte kaas over en dek af met een wrap. Leg er een omgekeerd bord op en draai in één beweging om.

  4. 4

    Bestrooi de omelet met de opzijgelegde lente-ui en verdeel er het spek over. Vouw dicht en leg de wrapcroque opnieuw in de pan. Duw aan met een spatel en bak aan beide kanten nog even aan. Snij in twee.

  5. 5

    Herhaal dit met de overige twee eieren en wrap. Serveer meteen, samen met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wrapcroque met omelet, spek en kaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!