Recept

Cheesy toast

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze croque met extra veel kaas is ook lekker met tonijn uit blik in plaats van ham!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Maak een bechamelsaus. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg er al roerend de bloem aan toe. Laat 2 minuten droogkoken. Giet er al kloppend de melk bij en laat al roerend inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Haal van het vuur en roer er dan de geraspte kaas onder.

  2. 2

    Spoel de spinazie en laat hem goed uitlekken. Laat de spinazie slinken in wat olijfolie op een zacht vuur, kruid met peper en zout en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Leg de sneetjes brood op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk elk sneetje met de kaassaus. Beleg 4 ervan met de gestoofde spinazie, de beenham en de bieslook. Leg er een tweede sneetje met kaassaus op en bak in 20 minuten goudbruin in de oven.

  4. 4

    Schil de halve appel, snij hem in fijne repen en besprenkel deze met een eetlepel citroensap. Snij ook de augurken en het witloof in fijne repen. Meng ze met de jonge spinazie.

  5. 5

    Maak een vinaigrette met de olie, de mosterd en en eetlepel citroensap. Kruid met peper en zout. Hussel tot slot de vinaigrette door de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cheesy toast

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!