Recept

Omeletwraps

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voeg veel verse kruiden toe aan deze zomerse omeletwraps, zoals bieslook, bladpeterselie, koriander of basilicum.

bereiding
  1. 1

    Maak de kool schoon en snij ze in flinterdunne reepjes. Pel de sjalot en snij ze in heel fijne reepjes. Hak de bieslook fijn. Meng de kool met de sjalot en de bieslook en meng er de mayonaise en de appelazijn onder. Kruid de salade met peper en zout en zet ze in de koelkast.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de kipfilets gaar. Kruid ze met de kippenkruiden, peper en zout. Snij de kip nadien in plakjes.

  3. 3

    Maak intussen de omeletten. Klop de eieren los en kruid ze met peper en zout. Verhit een scheutje olijfolie in een kleine antikleefpan en voeg ¼ van de eieren toe. Bak er een dunne omelet van, draai ze om en laat ze nog kort garen. Neem ze uit de pan en herhaal dit 3 keer met de rest van de eieren.

  4. 4

    Beleg de omeletten met de plakjes kip en de koolsalade, plooit ze toe tot wraps en serveer ze met extra gesnipperde bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Omeletwraps

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!