Recept

Zomerse vis­crumble met frisse erwtjessalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een tip van redactrice Natalie: "Kies voor vis van bij ons!"

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de salade. Pel en snipper de ui. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Snipper de munt. Stoof de ui samen met de erwtjes aan in een likje olijfolie. Breng de groenten op smaak met de geraspte citroenschil, het citroensap en de munt. Laat de groenten afkoelen.

  2. 2

    Maak de venkel en de courgette schoon. Hou het venkelgroen bij. Snij de venkel en de courgette met een mandoline in flinterdunne plakjes. Leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal (of kies voor individuele schaaltjes) en kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Doe het stokbrood met de chorizo en de manchego in een blender en maal fijn. Leg de visfilets op de groenten, kruid ze met peper en zout, besprenkel ze lichtjes met olijfolie en bestrooi ze met de chorizokorst. Strooi er nog de kappertjes over. Bak de vis 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Serveer de viscrumble met de frisse erwtjessalade en werk hem af met het venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zomerse vis­crumble met frisse erwtjessalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!