Recept

Knapperige kaas-spinazierolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker hapje voor op een aperoplank!

bereiding
  1. 1

    Laat de spinazie ontdooien en knijp er zoveel mogelijk vocht uit. Meng er de verbrokkelde kaas en de pijnboompitten onder en kruid het mengsel met het komijnpoeder, peper en zout.

  2. 2

    Snij de vellen brickdeeg in de lengte in twee zodat je 6 lange stroken hebt. Bestrijk elk vel met olijfolie. Schep een flinke lepel van het spinaziemengsel op de onderkant van elk vel en rol op.

  3. 3

    Bak de kaas-spinazierolletjes goudbruin en krokant in olijfolie in een pan. Leg ze op het bord.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knapperige kaas-spinazierolletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!