Recept

IJsmochi's met mango

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mochi's heb je vast al eens gezien in je TikTok-feed. En deze ijsmochi's zijn heerlijk fris en verrassend makkelijk zelf te maken. 

Nog meer TikTok inspiratie? Check www.tiktok.com/@libellelekker

bereiding
  1. 1

    Klop de room, mascarpone, 100 g poedersuiker en de zaadjes van 1 vanillestokje op in de keukenrobot. Schil de mango, snij 'm in kleine blokjes en spatel ze door het roommengsel. Maak kleine balletjes van het mengsel, verpak ze in vershoudfolie en laat ze enkele uren bevriezen.

  2. 2

    Meng in een kom de rijstbloem met de rest van de poedersuiker en het water. Zet 4 minuten in de microgolfoven.

  3. 3

    Verdeel het deeg in bolletjes en duw ze op een met bloem bestoven werkblad uit tot dunne ronde lapjes. Verpak elk bolletje ijs in een lapje deeg en duw het deeg goed dicht. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

IJsmochi's met mango

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!