Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca en krieltjes met geurige rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De Italiaanse zon op je bord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Schil de krieltjes.

  2. 2

    Doe de krieltjes in een ovenschaal.

    Bestrooi ze met rozemarijnnaaldjes en fleur de sel.

    Schenk er ruim olijfolie over en bak ze gedurende 1 uur in de oven.

  3. 3

    Leg de kalfslapjes open op een schoon werkvlak.

    Leg op elk lapje een plak ham en een plakje mozzarella.

    Vouw dicht en leg er een blaadje salie op.

  4. 4

    Bak ze een drietal minuten langs beide kanten in wat boter.

    Kruid met zwarte peper en besprenkel met enkele druppels citroensap.

    Serveer ze met de krieltjes en een tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Schil de krieltjes.

  2. 2

    Doe de krieltjes in een ovenschaal.

    Bestrooi ze met rozemarijnnaaldjes en fleur de sel.

    Schenk er ruim olijfolie over en bak ze gedurende 1 uur in de oven.

  3. 3

    Leg de kalfslapjes open op een schoon werkvlak.

    Leg op elk lapje een plak ham en een plakje mozzarella.

    Vouw dicht en leg er een blaadje salie op.

  4. 4

    Bak ze een drietal minuten langs beide kanten in wat boter.

    Kruid met zwarte peper en besprenkel met enkele druppels citroensap.

    Serveer ze met de krieltjes en een tomatensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.