Tomaten uit de oven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomaten uit de oven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een salade

bereiding
  1. 1

    Schil de krieltjes en snij ze in kwartjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Hol de tomaten uit, bewaar het kapje.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de kaas, het paneermeel en de gehakte kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vul de tomaten met het gehakt en zet ze in een ingevette ovenschaal. 

  4. 4

    Leg ook de krieltjes erbij, verdeel er de rozemarijn over en besprenkel nog met een scheutje olijfolie. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de gevulde tomaten met de ovenaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de krieltjes en snij ze in kwartjes, kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Giet af. Hol de tomaten uit, bewaar het kapje.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de kaas, het paneermeel en de gehakte kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vul de tomaten met het gehakt en zet ze in een ingevette ovenschaal. 

  4. 4

    Leg ook de krieltjes erbij, verdeel er de rozemarijn over en besprenkel nog met een scheutje olijfolie. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de gevulde tomaten met de ovenaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.