Recept

Wraps met groenten en spiegelei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wraps van Sandra Bekkari zijn perfect om mee te nemen op een picknick. Je maakt ze in een muffinbakvorm.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak het lente-uitje schoon en snij het in fijne ringen. Breek de harde uiteinden van de groene asperges en snij de asperges in fijne plakjes. Meng de lente-uitjes, de asperges en de maïs. Kruid de mengeling met het gerookt paprikapoeder, peper en zout.

  2. 2

    Snij 6 rondjes uit de volkorenwraps die ongeveer dubbel zo groot zijn als de openingen van je muffinbakvorm. Snij de rondjes aan de kant in, zodat je ze makkelijk in de vorm kunt leggen.

  3. 3

    Wrijf de muffinvormpjes in met olijfolie en bekleed ze met de wrapcirkels. Verdeel er de groenten over. Breek over elke holte een ei en kruid het met peper en zout. Bak de wraps 15 minuten in de oven of tot het ei is gestold.

  4. 4

    Laat de wraps afkoelen en haal ze uit de vormpjes. Werk de wraps af met de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wraps met groenten en spiegelei

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!