Recept

Regenboogsalade met kip in currymarinade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra snel: gebruik een zakje voorgesneden groenten als basis.

Ook lekker: Heb je geen rode currypasta in huis? Ook met ras el hanout kun je de kip lekker op smaak brengen. Je kunt de broccoli ook kort even garen als je dat liever hebt.

bereiding
  1. 1

    Maak de salade. Maak alle groenten schoon en snij ze in fijne reepjes of blokjes.

  2. 2

    Maak de dressing. Pers het sap uit de limoen. Hak de koriander of peterselie grof. Meng het limoensap samen met de olijfolie en de kruiden onder de yoghurt en kruid de dressing met peper en zout. Meng de dressing onder de groenten.

  3. 3

    Maak de kip. Snij de kipfilets in reepjes. Meng de currypasta met de pindakaas, de sojasaus en 2 eetlepels olijfolie en meng de marinade onder de kippenreepjes.

  4. 4

    Bak de kip gaar en licht goudbruin in een scheutje olijfolie in een pan. Laat ze afkoelen. Serveer de salade met de kip.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Regenboogsalade met kip in currymarinade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!