Recept

Pasta met kerstomaten, kappertjessaus en varkenskoteletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke pasta maak je in slechts 20 minuten en is dus ideaal voor een drukke weekdag. 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Bak de kappertjes krokant in 1 eetlepel olijfolie. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op een vel keukenpapier.

  2. 2

    Spoel de tomaatjes en roerbak ze 3 minuten in de pan van de kappertjes. Bestrooi ze met de gedroogde tijm en kruid ze met peper en zout.

  3. 3

    Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze in boter bruin en gaar.

  4. 4

    Giet de pasta af en vang een kopje van het kookvocht op. Hussel de pasta onder de tomaatjes en voeg wat van het kookvocht toe zodat de saus bindt.

  5. 5

    Snij de koteletten in reepjes. Schep de pasta in de borden en strooi er de gebakken kappertjes over. Werk af met de verse tijm en serveer er de koteletten bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met kerstomaten, kappertjessaus en varkenskoteletjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!