Recept

Ravioli met pesto genovese

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze heerlijke ravioli maak je in slechts 20 minuten en valt in de smaak bij het hele gezin. 

bereiding
  1. 1

    Snij de parmezaan in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Pers het sap uit de citroen. Mix de parmezaan samen met de knoflook, de pijnboompitten, het basilicum en het citroensap in de blender of stamp alles fijn in de vijzel. Schenk er geleidelijk de olijfolie bij. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kook ondertussen de gevulde pasta gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

  3. 3

    Rooster de extra pijnboompitten voor de afwerking in een pan zonder vetstof. Serveer de pasta in een bord. Schep er wat pesto over en werk af met het extra basilicum, de geroosterde pijnboompitten en de parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met pesto genovese

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!