Recept

Gnocchi met kippengehaktbrood en romige cajun-tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gehaktbrood, dat smaakt altijd, toch? En wil je eens iets anders, dan maak je gehaktballetjes in plaats van gehaktbrood.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Hak de bladpeterselie fijn. Meng het kipgehakt met de peterselie, het ei en 80 g paneermeel. Voeg de kipkruiden toe en meng goed. Kneed het gehakt en vorm het tot een ovaal gehaktbrood. Wentel het gehaktbrood door het resterende paneermeel en leg het op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en beleg met een klontje boter. Laat 8 minuten garen in de oven.

  2. 2

    Maak intussen de saus. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers 'm. Verhit een scheutje olijfolie in een ovenvaste pot en stoof de ui en knoflook zacht. Kruid ze met de cajunkruiden. Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en kruid de saus met peper en zout. Voeg de gnocchi en de room toe, roer goed om en leg het gehaktbrood daarna in het midden van de pot.

  3. 3

    Verlaag de oventemperatuur naar 185°C, zet de pot in de oven en laat alles 30 minuten garen. Haal het gehaktbrood met de gnocchi en de saus uit de oven en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gnocchi met kippengehaktbrood en romige cajun-tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!