Recept

Bloemkoolfrittata met chorizo en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Supersnelle frittata met bloemkool, chorizo en tomaat.

Extra variëren?

- Gebruik scampi's in plaats van chorizo of waarom ook niet, allebei, een heerlijke surf&turf combi.

- Gebruik geen vis of vlees in het frittatabeslag, maar werk af met enkele grijze garnaaltjes.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui, snij de tomaten in plakjes. Halveer de kerstomaatjes. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout

  2. 2

    Bak de ui in een ovenbestendige pan in olie glazig. Voeg de bloemkoolrijst toe en roerbak 3 minuten. Schep er de goed gespoelde en uitgelekte spinazie onder en laat slinken. Giet er de eieren bij en laat op een zacht vuur stollen.

  3. 3

    Leg er nu de tomatenplakjes en de chorizo op en zet de pan een 5-tal minuten onder de ovengrill. Werk voor het serveren af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bloemkoolfrittata met chorizo en tomaat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!