Recept

Eton mess jars met abrikozencoulis, marshmallows en mango

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Perfect bij de paasbrunch!

bereiding
  1. 1

    Klop de room stijf met de poedersuiker. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  2. 2

    Laat de abrikozen uitlekken. Snij ze iets kleiner en doe ze in de blender. Voeg de witte rum en de kristalsuiker toe aan de abrikozen en mix fijn.

  3. 3

    Verdeel wat mangoblokjes over de bodem van 6 mooie glaasjes. Lepel er wat slagroom over en verkruimel er de meringue over.

  4. 4

    Lepel hier wat van de abrikozencoulis op en werk de glaasjes af met nog enkele mangoblokjes, de minimarshmallows en een blaadje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Eton mess jars met abrikozencoulis, marshmallows en mango

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!