Recept

Wok van spruitjes, zoete aardappel en rookworst met honing-mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere wok met ingrediënten van bij ons!

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Pel de rode uien en snij ze in halve maantjes. Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes. Snij de rookworst in halve maantjes.

  2. 2

    Meng alle ingrediënten voor het honing-mosterdsausje.

  3. 3

    Doe de zoete aardappel in een pan met wat water, de stukjes moeten half onderstaan. Zet ze op het vuur, zet het deksel op de pan en breng het water aan de kook. Kook de aardappelen bijna gaar. Giet het overtollige water weg. Hak de bladpeterselie fijn.

  4. 4

    Doe wat olijfolie in de pan met de zoete aardappel. Voeg de spruitjes, de rode ui, de appel en de rookworst toe. Roerbak zo’n 12 minuten. Kruid met peper en zout en roer alles om. Werk de wok af met de bladpeterselie en serveer met het honing-mosterdsausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wok van spruitjes, zoete aardappel en rookworst met honing-mosterdsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!