Recept

Vanille-semifreddo met framboos en pistaches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze semifreddo's zijn om met twee te delen: ideaal na een uitgebreide feestmaaltijd, of hét dessert voor valentijn. Haal ze wel even voor het serveren uit de diepvriezer, anders zijn ze te hard en moeilijk eetbaar.

bereiding
  1. 1

    Bekleed de springvormen met vershoudfolie.

  2. 2

    Plet de frambozen, maar hou er enkele apart voor de afwerking. Meng de poedersuiker onder de geplette frambozen. Verdeel het frambozenmengsel over de bodem van 2 springvormen van 10 cm diameter.

  3. 3

    Lepel de vanilleyoghurt op de frambozen. Hak de pistachenootjes fijn en strooi de helft over de yoghurt. Sluit de semifreddo's af met de vershoudfolie en laat ze minstens 2 uur opstijven in de diepvries.

  4. 4

    Haal de semifreddo's uit de diepvries. Haal ze uit de springvormen en verwijder de vershoudfolie.

  5. 5

    Strooi de rest van de pistachenootjes over de semifreddo's en werk ze af met de rest van de frambozen.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vanille-semifreddo met framboos en pistaches

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!