Langoustinelolly's met norikorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Langoustinelolly's met norikorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Let je op je budget? Vervang de langoustines dan door scampi's of bouchot garnalen

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Hak de knoflook, de panko en de norivellen fijn in blender. Pel de langoustines, maar laat het staartje eraan. Besprenkel de langoustines met de sojasaus en kruid ze met peper.

  2. 2

    Doe de bloem in een kommetje, klop het ei los in een tweede kommetje en doe de noripanko in een derde kommetje. Wentel de langoustines eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door de panko.

  3. 3

    Steek de langoustines op stokjes. Bak ze in een scheutje olijfolie heel kort goudbruin aan beide kanten en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Hak de knoflook, de panko en de norivellen fijn in blender. Pel de langoustines, maar laat het staartje eraan. Besprenkel de langoustines met de sojasaus en kruid ze met peper.

  2. 2

    Doe de bloem in een kommetje, klop het ei los in een tweede kommetje en doe de noripanko in een derde kommetje. Wentel de langoustines eerst door de bloem, dan door het ei en ten slotte door de panko.

  3. 3

    Steek de langoustines op stokjes. Bak ze in een scheutje olijfolie heel kort goudbruin aan beide kanten en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.