Recept

Penne Alfredo met pompoensaus en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pasta is snel klaar, goedkoop en waanzinnig lekker! 

bereiding
  1. 1

    Laat de cashewnoten 4 uur weken in koud water. Giet ze daarna af.

  2. 2

    Kook de pompoenblokjes gaar in gezouten water. Giet ze af en mix ze glad. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Mix de pompoenpuree met de cashewnoten, de kippenbouillon, de knoflook, 30 gram parmezaan en een flinke klont boter tot een gladde saus. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Kruid de kip met peper en zout en bak ze in boter goudbruin en gaar. Snij de filets in reepjes.

  5. 5

    Giet de pasta af en meng hem onder de pompoensaus. Serveer de pasta met de kip en werk af met basilicumblaadjes, de rest van de parmezaan en nog wat zwarte peper van de molen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Penne Alfredo met pompoensaus en kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!