Recept

Zoete aardappel-wortelpuree met pankocrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met krokante halloumi.

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappelen en de wortelen, snij ze in gelijke stukken en kook ze gaar in gezouten water.

  2. 2

    Maak ondertussen de panko-crumble. Hak de peterselie fijn. Bak de panko goudbruin in een pan zonder vetstof. Voeg er de komijnzaadjes bij en laat even geuren. Doe het mengsel in een kommetje en roer er de peterselie en de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet opzij.

  3. 3

    Giet de aardappelen en wortelen af en stamp ze tot puree. Voeg er de boter bij en kruid met peper en zout. Meng het geheel goed onder elkaar en verdeel de puree in kommetjes. Werk af met de crumble van panko.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zoete aardappel-wortelpuree met pankocrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!