Kokosclafoutis met bramen en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kokosclafoutis met bramen en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk dessert à la Pascale Naessens!

Natalie tipt!

“Ook lekker met zomerfruit zoals nectarines, kersen en perziken.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de vijgen. Spoel de bramen en de druiven en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Klop de eieren samen met de honing luchtig en voeg het amandelmeel en de dikke kokosroom toe.

  3. 3

    Schenk het beslag in een beboterde ovenschaal en verdeel er het fruit en de kokosvlokken over. Schuif een halfuur in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudgeel is. Werk af met partjes vijg en optioneel nog extra kokosvlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de vijgen. Spoel de bramen en de druiven en laat ze uitlekken.

  2. 2

    Klop de eieren samen met de honing luchtig en voeg het amandelmeel en de dikke kokosroom toe.

  3. 3

    Schenk het beslag in een beboterde ovenschaal en verdeel er het fruit en de kokosvlokken over. Schuif een halfuur in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudgeel is. Werk af met partjes vijg en optioneel nog extra kokosvlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!