Kipgratin met paprika, champignons en oudekaaskorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipgratin met paprika, champignons en oudekaaskorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke gratin met kip à la Pascale Naessens!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui. Snij de kipfilet in blokjes. Bak de ui glazig in olijfolie, samen met de geperste knoflook. Voeg de kip toe en bak ze goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

  2. 2

    Snij de champignons in partjes en de paprika’s in reepjes. Voeg ze bij de kip. Giet er de passata bij en roer alles goed om.

  3. 3

    Schep de groenten met de kip in een ovenschaal en bestrooi met de kaas. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Werk af met verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui. Snij de kipfilet in blokjes. Bak de ui glazig in olijfolie, samen met de geperste knoflook. Voeg de kip toe en bak ze goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

  2. 2

    Snij de champignons in partjes en de paprika’s in reepjes. Voeg ze bij de kip. Giet er de passata bij en roer alles goed om.

  3. 3

    Schep de groenten met de kip in een ovenschaal en bestrooi met de kaas. Zet de schaal 20 minuten in de oven. Werk af met verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.