Recept

Wrap met hummus, kruidige omelet, kerriebloemkool en zachte geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tip van redactrice Natalie: "Deze wraps maak ik regelmatig met een restje bloemkool van de avond daarvoor. Bak ook de omeletjes al, maar stel de wraps wel pas samen de ochtend voor je naar het werk vertrekt, anders worden ze een beetje zompig. Je kunt ook kiezen voor groentewraps."

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en hussel ze goed door elkaar met het kerriepoeder, de Provençaalse kruiden, peper, zout en olijfolie. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze 20 minuten in de oven. Laat ze goed afkoelen.

  2. 2

    Klop de eieren los met het scheutje melk. Breng het mengsel op smaak met de peterselie, peper en zout. Verhit wat boter in een pannetje en bak 4 dunne kruidige omeletjes.

  3. 3

    Bestrijk de tortillavellen rijkelijk met de hummus en leg er een omelet op. Verdeel er de kerriebloemkool over en werk de wraps af met vlokjes zachte geitenkaas. Rol ze strak op en halveer ze.

  4. 4

    Geef nog wat extra rauwkost en nootjes mee voor bij de wraps.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wrap met hummus, kruidige omelet, kerriebloemkool en zachte geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!