Eimuffins met spinazie, feta en chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Eimuffins met spinazie, feta en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als ontbijt of voor in je lunchbox.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de spinazie. Verhit de olie in een pan en laat de spinazie slinken. Laat 'm dan uitlekken in een vergiet en duw er met de bolle kant van een lepel het vocht uit.

  2. 2

    Breek de eieren in een grote mengkom en kruid ze met het paprikapoeder, peper en zout. Verbrokkel de feta. Snij de chorizo in kleine stukjes.

  3. 3

    Vet de holtes van een muffinbakvorm in met olie. Verdeel er de spinazie, de feta en de chorizo over. Overgiet met het eimengsel en bak de muffins 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de spinazie. Verhit de olie in een pan en laat de spinazie slinken. Laat 'm dan uitlekken in een vergiet en duw er met de bolle kant van een lepel het vocht uit.

  2. 2

    Breek de eieren in een grote mengkom en kruid ze met het paprikapoeder, peper en zout. Verbrokkel de feta. Snij de chorizo in kleine stukjes.

  3. 3

    Vet de holtes van een muffinbakvorm in met olie. Verdeel er de spinazie, de feta en de chorizo over. Overgiet met het eimengsel en bak de muffins 20 à 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!