• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Savooirolletjes met scampi's en rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel klaar en heerlijk lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Blancheer de koolbladeren 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en laat ze plat opdrogen op een keukenhanddoek. Kook de rijst gaar. Pel de scampi's indien nodig.

  2. 2

    Verdeel de rijst over de afgekoelde koolbladeren. Leg de scampi’s erbij. Besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rol de koolbladeren voorzichtig maar zo stevig mogelijk op. Leg ze in een stoommandje. Stoom ze 10 minuten boven een bodempje water. Halveer ze en serveer ze goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Blancheer de koolbladeren 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater en laat ze plat opdrogen op een keukenhanddoek. Kook de rijst gaar. Pel de scampi's indien nodig.

  2. 2

    Verdeel de rijst over de afgekoelde koolbladeren. Leg de scampi’s erbij. Besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Rol de koolbladeren voorzichtig maar zo stevig mogelijk op. Leg ze in een stoommandje. Stoom ze 10 minuten boven een bodempje water. Halveer ze en serveer ze goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.