Recept

Tuna melt-croque

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fan van broodjes met tonijnsla? Dan moet je deze tonijncroque zeker ook eens proberen! Je maakt 'm in 20 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Laat de tonijn uitlekken. Verwarm de oven voor op 180°C met de grillstand aan.

  2. 2

    Beleg 4 sneetjes brood elk met wat tonijn en 2 eetlepels gemalen gratinkaas. Hak de bladpeterselie fijn en strooi de helft over de kaas. Kruid met peper en zout. Sluit de croques en bestrooi ze met de rest van de gratinkaas. Leg de croques op een met bakpapier beklede bakplaat en gril ze 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Maak intussen de salade. Spoel en droog de gemengde sla. Doe ze in een kom. Maak de paprika schoon, snij hem in blokjes en voeg ze toe aan de kom. Breng de salade op smaak met de olijfolie, de wittewijnazijn, peper en zout. Serveer de tuna melt-croques met de salade en werk ze af met de rest van de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tuna melt-croque

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!