Recept

Linguine met broccoli, champignons en bacon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Natalie tipt

"Ook lekker met bijvoorbeeld krokant gebakken scampi’s in plaats van de baconblokjes."

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Borstel de champignons schoon en snij ze in kwartjes.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de champignons toe en bak ze krokant. Voeg ook de broccoli toe en roerbak de roosjes gaar. Voeg de room en de kruidenkaas toe en laat de saus op een zacht vuur indikken.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan en bak de baconreepjes krokant. Schep ze mee onder de saus.

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet hem af en hou een kopje van het kookvocht bij. Schep de pasta samen met het kookvocht onder de roomsaus en breng op smaak met versgeraspte nootmuskaat. Stort de pasta in een schaal en werk hem af met de verse oregano.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!