Toast met gebakken kip en boontjes in mierikswortel-knoflookmayonaise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met gebakken kip en boontjes in mierikswortel-knoflookmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze toast met kip is dé ideale lunch. Boordevol smaak en je maakt 'm in 20 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet ze af, laat ze schrikken onder koud water en laat ze uitlekken. Pel en plet de knoflook. Meng de mayonaise met de mierikswortelroom en knoflook.

  2. 2

    Bak de kipfilet in een scheutje olijfolie goudbruin aan. Kruid met peper, zout en kippenkruiden en laat op een zacht vuur garen. Laat de kipfilet even afkoelen en snij hem in plakjes.

  3. 3

    Rooster de sneden brood in de broodrooster of de oven. Beleg 2 sneden brood met de mayonaise, de plakjes kipfilet en de prinsessenboontjes. Werk eventueel af met wat extra geraspte mierikswortel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet ze af, laat ze schrikken onder koud water en laat ze uitlekken. Pel en plet de knoflook. Meng de mayonaise met de mierikswortelroom en knoflook.

  2. 2

    Bak de kipfilet in een scheutje olijfolie goudbruin aan. Kruid met peper, zout en kippenkruiden en laat op een zacht vuur garen. Laat de kipfilet even afkoelen en snij hem in plakjes.

  3. 3

    Rooster de sneden brood in de broodrooster of de oven. Beleg 2 sneden brood met de mayonaise, de plakjes kipfilet en de prinsessenboontjes. Werk eventueel af met wat extra geraspte mierikswortel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.