Toast met romige spread, kip, pompelmoes en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast met romige spread, kip, pompelmoes en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze toasts maak je ook perfect met een restje kipfilet van de vorige dag.

bereiding
  1. 1

    Snij de pompelmoes à vif in partjes, de rode bieten in kwartjes. Snij de kipfilet in reepjes. Snij de bieslook fijn.

  2. 2

    Stoom de reepjes kip in 18 minuten gaar in een stoomoven of -mandje. Spoel de rucola en laat uitlekken.

  3. 3

    Meng voor de spread de zure room met de mierikswortelcrème, het citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Rooster de sneden brood. Besmeer ze met zure room en schik er de rode biet, de gestoomde kip en de pompelmoes op. Brokkel er de feta over, kruid met wat versgemalen peper en werk af met de bieslook en wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de pompelmoes à vif in partjes, de rode bieten in kwartjes. Snij de kipfilet in reepjes. Snij de bieslook fijn.

  2. 2

    Stoom de reepjes kip in 18 minuten gaar in een stoomoven of -mandje. Spoel de rucola en laat uitlekken.

  3. 3

    Meng voor de spread de zure room met de mierikswortelcrème, het citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Rooster de sneden brood. Besmeer ze met zure room en schik er de rode biet, de gestoomde kip en de pompelmoes op. Brokkel er de feta over, kruid met wat versgemalen peper en werk af met de bieslook en wat rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.