Recept

Papillot van zalm met paksoi en rijstnoedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Extra makkelijk en snel: zalm in papillot!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de koriander en pluk de blaadjes van de stelen. Spoel de stronkjes paksoi en snij ze in grove stukken. Snij de limoen in fijne schijfjes.

  2. 2

    Knip 4 grote vellen bakpapier en leg op elk stuk in het midden wat van de paksoi en een stuk zalmfilet, kruid met peper en zout en leg op elke filet 2 schijfjes limoen.

  3. 3

    Besprenkel de papillotten met 1 eetlepel sojasaus en 1 koffielepel sesamolie. Strooi er wat sesamzaadjes over en sluit ze goed af.

  4. 4

    Bak de papillotten 15 minuten in de oven. Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af. Doe de noedels in een schaal en strooi er de rest van de sesamzaadjes over.

  5. 5

    Haal de papillotten uit de oven. Maak ze open en werk ze af met de korianderblaadjes. Serveer ze met de noedels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Papillot van zalm met paksoi en rijstnoedels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!