Rijstnoedels met paksoi en varkensvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rijstnoedels met paksoi en varkensvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Licht met een oosters tintje

bereiding
  1. 1

    Kook de noedels beetgaar.

  2. 2

    Spoel de paksoi en maak de blaadjes los. Snij de stelen in stukken en hak de blaadjes grof.

  3. 3

    Snij het vlees in stukjes. Pel en hak de knoflook. Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en snij het in reepjes. Schil de gember en snij ’m in heel fijne staafjes.

  4. 4

    Wok het pepertje, de gember, de knoflook en het vlees 2 minuten in de sesamolie. Roer er de paksoi door en blus met een beetje sojasaus.

  5. 5

    Roerbak tot de groenten gaar zijn en breng op smaak met sojasaus en vissaus. Serveer met de rijstnoedels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de noedels beetgaar.

  2. 2

    Spoel de paksoi en maak de blaadjes los. Snij de stelen in stukken en hak de blaadjes grof.

  3. 3

    Snij het vlees in stukjes. Pel en hak de knoflook. Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en snij het in reepjes. Schil de gember en snij ’m in heel fijne staafjes.

  4. 4

    Wok het pepertje, de gember, de knoflook en het vlees 2 minuten in de sesamolie. Roer er de paksoi door en blus met een beetje sojasaus.

  5. 5

    Roerbak tot de groenten gaar zijn en breng op smaak met sojasaus en vissaus. Serveer met de rijstnoedels.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.