Recept

Tonijnspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stukje tonijn op een stokje

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup met de sojasaus, olie, azijn en een snuifje peper en zout.

    Snij de tonijnfilet in 16 gelijke porties, maak er mooie, dikke plakken van.

  2. 2

    Doe de tonijn en de marinade in een diepe schaal.

    Zet afgedekt koel weg en laat op z'n minst 6 uur (indien mogelijk zelfs een nachtje) marineren.

  3. 3

    Prik de gemarineerde tonijnmootjes op spiesjes.

    Rooster ze 3 à 5 minuten aan elke kant, in de grillpan of onder de ovengrill.

    Serveer op een bedje van rijst, vermengd met fijngesneden lente-ui en verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tonijnspiesjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!