Tonijnspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tonijnspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker stukje tonijn op een stokje

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup met de sojasaus, olie, azijn en een snuifje peper en zout.

    Snij de tonijnfilet in 16 gelijke porties, maak er mooie, dikke plakken van.

  2. 2

    Doe de tonijn en de marinade in een diepe schaal.

    Zet afgedekt koel weg en laat op z'n minst 6 uur (indien mogelijk zelfs een nachtje) marineren.

  3. 3

    Prik de gemarineerde tonijnmootjes op spiesjes.

    Rooster ze 3 à 5 minuten aan elke kant, in de grillpan of onder de ovengrill.

    Serveer op een bedje van rijst, vermengd met fijngesneden lente-ui en verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de ketchup met de sojasaus, olie, azijn en een snuifje peper en zout.

    Snij de tonijnfilet in 16 gelijke porties, maak er mooie, dikke plakken van.

  2. 2

    Doe de tonijn en de marinade in een diepe schaal.

    Zet afgedekt koel weg en laat op z'n minst 6 uur (indien mogelijk zelfs een nachtje) marineren.

  3. 3

    Prik de gemarineerde tonijnmootjes op spiesjes.

    Rooster ze 3 à 5 minuten aan elke kant, in de grillpan of onder de ovengrill.

    Serveer op een bedje van rijst, vermengd met fijngesneden lente-ui en verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.