Ananasconfituur met kiwi
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ananasconfituur met kiwi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere, originele confituur. Tip: Gebruik steeds rijp fruit, dan smaakt je confituur nog beter en zoeter! 

bereiding
  1. 1

    Steriliseer de bokalen.

  2. 2

    Snij het vruchtvlees van de ananas in kleine stukken. Schil de kiwi en snij hem in kleine stukken. Doe het fruit samen met het limoensap in een kookpot en laat 15 minuten rustig sudderen tot alles zacht is. Meng er de confituursuiker onder en laat nog eens 5 minuten koken.

  3. 3

    Giet de warme confituur in de bokalen en laat ze omgekeerd afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Steriliseer de bokalen.

  2. 2

    Snij het vruchtvlees van de ananas in kleine stukken. Schil de kiwi en snij hem in kleine stukken. Doe het fruit samen met het limoensap in een kookpot en laat 15 minuten rustig sudderen tot alles zacht is. Meng er de confituursuiker onder en laat nog eens 5 minuten koken.

  3. 3

    Giet de warme confituur in de bokalen en laat ze omgekeerd afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.