Rodebietenwrap met inktvis en tomatensalsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rodebietenwrap met inktvis en tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze kleurrijke wrap boordevol smaak is de ideale lunch. Ben je geen fan van inktvis? Dan kun je hem ook vervangen door gerookte zalm. 

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze in blokjes. Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Spoel de krulpeterselie, laat uitlekken en hak fijn.

  2. 2

    Snij de tentakels in stukken. Doe de stukken inktvis in een mengkom met de tomatenblokjes, de ui, de knoflook en de peterselie. Meng alles goed en kruid met peper en zout. Rasp de limoen en hou de geraspte schil apart voor de afwerking. Pers de limoen en doe het sap samen met de olijfolie bij de tomatensalsa.

  3. 3

    Spoel en droog de spinazie. Leg de wraps open en schik er een handvol spinazie op. Verdeel er de tomatensalsa met inktvis over en werk af met de geraspte limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze in blokjes. Pel en snipper de rode ui en de knoflook. Spoel de krulpeterselie, laat uitlekken en hak fijn.

  2. 2

    Snij de tentakels in stukken. Doe de stukken inktvis in een mengkom met de tomatenblokjes, de ui, de knoflook en de peterselie. Meng alles goed en kruid met peper en zout. Rasp de limoen en hou de geraspte schil apart voor de afwerking. Pers de limoen en doe het sap samen met de olijfolie bij de tomatensalsa.

  3. 3

    Spoel en droog de spinazie. Leg de wraps open en schik er een handvol spinazie op. Verdeel er de tomatensalsa met inktvis over en werk af met de geraspte limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.