Recept

Groentepapillot met burrata en chiliolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit pakketje boordevol kraakverse groenten met een pittig sausje en een bolletje burrata erbij is een heerlijk recept à la Sandra Bekkari. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de venkel schoon en snij hem in reepjes. Spoel en halveer de tomaatjes. Boen de krieltjes schoon en snij ze in plakjes. Maak de paprika schoon en snij hem in repen. Spoel de courgette en snij hem in halve maantjes.

  2. 2

    Verdeel de venkel, de tomaatjes, de krieltjes, de paprika, de courgette en de erwtjes over 4 vellen bakpapier. Leg de tijm op de groenten en schenk er de wijn bij. Kruid met peper en zout en vouw de pakketjes dicht. Bak de groentepakketjes in 20 minuten beetgaar in de oven.

  3. 3

    Maak de chiliolie. Maak de chilipeper schoon en snij hem fijn. Verwarm de olijfolie en voeg de chilipeper toe. Roerbak 2 minuten. Giet de olie met de chili en de zongedroogde tomaten in de blender en mix glad.

  4. 4

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Haal de pakketjes uit de oven. Doe ze open en verdeel er de lente-uitjes over. Serveer de papillotten met de burrata en de chiliolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groentepapillot met burrata en chiliolie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!