Regenboogspiesjes met chimichurri
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Regenboogspiesjes met chimichurri

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze groentespiesjes à la Sandra Bekkari zijn lekker bij merguezworstjes, gegrilde scampi's of feta. 

bereiding
  1. 1

    Mix alle ingrediënten voor de chimichurri glad. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Pel de rode uien en snij ze in partjes. Maak de paprika’s en de courgette schoon en snij ze in plakjes. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes of reepjes. Hussel alle groenten met een scheutje olijfolie, het paprikapoeder, de cayennepeper en zout door elkaar.

  3. 3

    Prik de groenten afwisselend per kleur aan spiesjes. Gril de spiesjes zo’n 15 minuten op een zacht vuur. Keer de spiesjes regelmatig om.

  4. 4

    Leg de spiesjes in een mooie schaal, druppel er de chimichurri over en werk af met de waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix alle ingrediënten voor de chimichurri glad. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Pel de rode uien en snij ze in partjes. Maak de paprika’s en de courgette schoon en snij ze in plakjes. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes of reepjes. Hussel alle groenten met een scheutje olijfolie, het paprikapoeder, de cayennepeper en zout door elkaar.

  3. 3

    Prik de groenten afwisselend per kleur aan spiesjes. Gril de spiesjes zo’n 15 minuten op een zacht vuur. Keer de spiesjes regelmatig om.

  4. 4

    Leg de spiesjes in een mooie schaal, druppel er de chimichurri over en werk af met de waterkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.