Recept

Croque met rosbief, smeltkaas en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een échte lentecroque, met groene asperges.

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de miniasperges 30 seconden tot 1 minuut. Giet ze af en laat ze meteen afkoelen onder koud stromend water. Snij de kaas in plakjes.

  2. 2

    Beleg 2 sneden brood met elk 2 plakjes rosbief, enkele plakjes smeltkaas en de miniasperges. Beleg met een tweede sneetje brood.

  3. 3

    Smelt een klont boter in een pan en bak de croques goudbruin aan beide kanten.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Serveer de croques met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Croque met rosbief, smeltkaas en groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!