Recept

Croque met rosbief, smeltkaas en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een échte lentecroque, met groene asperges.

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de miniasperges 30 seconden tot 1 minuut. Giet ze af en laat ze meteen afkoelen onder koud stromend water. Snij de kaas in plakjes.

  2. 2

    Beleg 2 sneden brood met elk 2 plakjes rosbief, enkele plakjes smeltkaas en de miniasperges. Beleg met een tweede sneetje brood.

  3. 3

    Smelt een klont boter in een pan en bak de croques goudbruin aan beide kanten.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Serveer de croques met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Croque met rosbief, smeltkaas en groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de miniasperges 30 seconden tot 1 minuut. Giet ze af en laat ze meteen afkoelen onder koud stromend water. Snij de kaas in plakjes.

  2. 2

    Beleg 2 sneden brood met elk 2 plakjes rosbief, enkele plakjes smeltkaas en de miniasperges. Beleg met een tweede sneetje brood.

  3. 3

    Smelt een klont boter in een pan en bak de croques goudbruin aan beide kanten.

  4. 4

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Serveer de croques met de vinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!