Recept

Casarecce met gewokte radijzen, peultjes en geitenkaassaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nog wat radijsjesgloof over? Maak er dan pesto mee.

bereiding
  1. 1

    Spoel de radijzen voorzichtig en snij ze in grove partjes met het groen erbij. Pel en plet de knoflook. Snij de peultjes in lange reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Warm de geitenkaas met de room kort op en breng op smaak met de geraspte citroenschil, peper en zout.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en wok de knoflook, de peultjes en de radijzen op een hoog vuur gaar. Kruid met peper en zout. Blus met enkele druppels citroensap.

  4. 4

    Serveer de pasta met de gewokte groentjes en de zachte geitenkaassaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Casarecce met gewokte radijzen, peultjes en geitenkaassaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Spoel de radijzen voorzichtig en snij ze in grove partjes met het groen erbij. Pel en plet de knoflook. Snij de peultjes in lange reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Warm de geitenkaas met de room kort op en breng op smaak met de geraspte citroenschil, peper en zout.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en wok de knoflook, de peultjes en de radijzen op een hoog vuur gaar. Kruid met peper en zout. Blus met enkele druppels citroensap.

  4. 4

    Serveer de pasta met de gewokte groentjes en de zachte geitenkaassaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!