Casarecce met gewokte radijzen, peultjes en geitenkaassaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Casarecce met gewokte radijzen, peultjes en geitenkaassaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nog wat radijsjesgloof over? Maak er dan pesto mee.

bereiding
  1. 1

    Spoel de radijzen voorzichtig en snij ze in grove partjes met het groen erbij. Pel en plet de knoflook. Snij de peultjes in lange reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Warm de geitenkaas met de room kort op en breng op smaak met de geraspte citroenschil, peper en zout.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en wok de knoflook, de peultjes en de radijzen op een hoog vuur gaar. Kruid met peper en zout. Blus met enkele druppels citroensap.

  4. 4

    Serveer de pasta met de gewokte groentjes en de zachte geitenkaassaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de radijzen voorzichtig en snij ze in grove partjes met het groen erbij. Pel en plet de knoflook. Snij de peultjes in lange reepjes.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel hebt. Warm de geitenkaas met de room kort op en breng op smaak met de geraspte citroenschil, peper en zout.

  3. 3

    Verhit een scheutje olijfolie en wok de knoflook, de peultjes en de radijzen op een hoog vuur gaar. Kruid met peper en zout. Blus met enkele druppels citroensap.

  4. 4

    Serveer de pasta met de gewokte groentjes en de zachte geitenkaassaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.