Recept

Zalm in wortel-kokossaus en rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit heerlijk zalmgerecht maak je in 30 minuten! 

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet hem af en hou hem warm.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Schil en rasp de gember en snij het citroengras fijn. Stoof de sjalot glazig in olijfolie. Voeg de gember en het citroengras toe. Roerbak 1 minuut. Blus met het wortelsap en de kokosmelk, kruid met het kerriepoeder, de kurkuma, peper en zout en breng aan de kook.

  3. 3

    Snij de paksoi in reepjes en roer die samen met het limoensap onder de saus. Leg de zalmmoten in de saus, zet er het deksel op en laat 5 minuten garen.

  4. 4

    Serveer de zalm met de rijst en werk af met de koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalm in wortel-kokossaus en rijst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!